Често задавани въпроси

Как да кандидатствам за бърз кредит онлайн?

Може да кандидатстваш за кредит изцяло онлайн бързо и лесно. За целта избери сума и период на кредита, попълни кратката ни форма и приеми договора. Ние ще направим останалото за теб.

Колко време ще ми отнеме да попълня формата за кандидатстване?

Нашата форма е оптимално съкратена. Попълването на данните в заявката ще ти отнеме по-малко от 2 минути.

Как ще разбера дали съм одобрем за заем?

Ще ти изпратим СМС и имейл съобщение с нашето решение. Отговорът ни ще получиш няколко минути след като подадеш заявление за кредит.

Какви са условията за вземане на интернет кредит?

За да кандидатстваш за бърз кредит от нас, трябва да отговаряш на следните условия:
- да притежаваш българско гражданство;
- да си навършил 18 години и да си на по-малко от 70 години;
- да имаш постоянни доходи от работа, наем или друго;

Какви проверки ще направите преди да ме одобрите?

При кандидатстване за кредит ние ще направим справка за теб във всички държавни регистри, до които имаме достъп. Това включва Централния кредитен регистър, НОИ, НАП, МВР и други. Ако искането ти за кредит бъде одобрено, ние сме задължени да регистрираме активният ти кредит в централния кредитен регистър на Българска Народна Банка.

Какво е работното време за разглеждане на искания за бърз кредит?

Решенията за одобрение или отказ на подадени заявки за кредит се разглеждат в работно време. Повече информация за нашето нормално и празнично работно време може да намериш на страницата за контакти.

Има ли отстъпки или промоции?

Stikcredit.bg винаги се стреми да прави атрактивни предложения на своите клиенти. На нашият сайт всеки първи кредит до заплата е с нула процента лихва за срока на договора. Още актуални промоции и предложения може да следиш на нашата страница.

Кога се начисляват отстъпките по кредита ми?

Ако имаш активна отстъпка в момента на кандидатстване, то тя ще бъде приложена към твоят погасителен план още преди да подпишеш договора за кредит.

Искам да погася кредита си предсрочно, има ли такси?

Не начисляваме такси при предсрочно погасяване на кредит. Може да погасиш кредита си по всяко време преди крайната дата на падеж. За да видиш точната сума, влез в твоят профил и натисни бутон "Предсрочно погасяване".

Забавих се с плащането на вноската си, какво да правя?

За да получиш актуална информация за дължимата сума, влез в твоят профил. Също така може да се свържеш с нас в нашият чат, по телефон или имейл.

Не мога да си платя заема. Какво да правя?

Не изпадай в паника. На всеки се случва да изпадне във временно финансово затруднение. На първо място свържи се с нас, за да разберем повече за твоето състояние и да намерим най-доброто решение за теб. Ако не можеш да платиш целият кредит наведнъж, ние предлагаме възможност да заплатиш такса за удължаване на падежа. Ако пък имаш сериозно финансово затруднение, наш консултант може да ти предложи предоговаряне на кредита.

Искам да рефинансирам кредита си. Как да го направя?

Може лесно и бързо да рефинансираш своят активен кредит като влезеш в профила си и натиснеш бутон "Рефинанс". Подай ново искане за кредит. Ако си одобрен, ще ти изплатим разликата между текущото ти задължение и новоотпуснатата сума.

Трябва ми удостоверение за липсва на задължение.

Ние ще ти издадем удостоверение за липса на задължение абсолютно безплатно. Удостоверението може да използваш пред банка, лизингова компания или друга институция. За целта пиши на нашият чат или ни изпрати имейл.

Мога ли да изтегля бърз кредит, ако имам други заеми?

Ако имаш други активни кредити, може да кандидатстваш при нас за бърз кредит. Все пак ние ще направим оценка на твоята кредитоспособност и ще ти отпуснем нов кредит само ако сме сигурни, че си в състояние да погасяваш редовно задълженията си.

Имам лошо ЦКР, мога ли да изтегля кредит?

Да. Ако си просрочвал вноски по кредита си в миналото и имаш лошо ЦКР, може да кандидатстваш за бърз кредит при нас. Ние вземаме предвид информацията за теб в ЦКР, но използваме и много други данни, за да направим по-точна преценка на твоята кредитоспособност. Ако покриеш нашите изисквания, ще ти отпуснем заем дори и да имаш лошо ЦКР.p>

Бързият кредит на stikcredit.bg подходящ ли е за мен?

Ако разполагаш с много време, за да получиш отговор и търсиш високи суми за дълъг период, то нашите онлайн кредити не са подходящи за теб. Например, банките предлагат изгодни потребителски кредити при ниски лихви, но времето за одобрение трае от няколко часа до няколко дни. Преди да изтеглиш бърз кредит онлайн, съветваме те внимателно да проучиш всички условия.

Имате ли политика за поверителност?

Стик Кредит АД е небанкова финансова институция регистрирана в БНБ. Дружеството е регистрирано и като оператор на лични данни. Като финтех компания ние спазваме най-модерните стандарти за криптиране и съхранение на данни. Нашият уебсайт се достъпва само чрез криптирана връзка и данните ти са добре защитени. Нашата компания никога не би разгласила твоите лични данни пред трети лица, освен в случаите предвидени в закона.

Подай заявка