Stikcredit е бързоразвиваща се финансово-технологична компания оперираща в небанковия финансов сектор. Компанията е учредена през 2013 г. и с бързи темпове се превърна в един от лидерите в онлайн кредитирането на българския пазар. Като иновативна компания ние се стремим да внедряваме иновативни решения свързани с краткосрочното финансиране, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.
От създаването на компанията до сегашния момент ние сме обработили исканията на над 130 000 потребители и сме отпуснали заеми в размер на над 60 000 000 лева.
Stikcredit предлага бързо финансиране изцяло онлайн. Разработили сме максимално опростена процедура по кандидатстване за заем с напълно прозрачни условия. Подписването на договора се осъществява по интернет на нашата платформа без да е необходимо да сканираш и прикачваш документи.
Ние ще ти предоставим становище в рамките на минути, а одобрените клиенти получават парите си на момента.
Български гражданин.
На възраст между 18 и 70 години.
С постоянен доход.
Коректни при предоставянето на информация.
Отговорни при погасяване на заемната сума.
Нашата услуга се предоставя онлайн и е достъпна от цялата страна. Трябва ти единствено компютър или смартфон и няколко минути за попълване на нужната информация.
Резултат от заявката за кредит ще получиш чрез смс и и-мейл.
Договора за заем се сключва изцяло онлайн с натискането на един бутон. Договора за заем се сключва съгласно Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Преди да потвърдиш заявката си за заем, в твоят профил ще имаш възможност да свалиш и прочетеш целият Договор за заем. При одобрение ние ще изпратим на посоченият от теб е-мейл адрес копие на договора заедно с всички приложения към него.
Stikcredit използва най-иновативна Geo Trust технология, благодарение на която защитава гарантирано твоите лични данни.
Stikcredit предлага рефинансиране на кредит с възможност за теглене до минути, без да се налага да търсиш поръчител. Единствените необходими условия, за да кандидатстваш за рефинансиране на кредит:
  • На възраст между 18 и 70 години.
  • Валидна лична карта.
  • Постоянен доход.
  • Български гражданин
Информация можеш да получиш:
  • на телефон: 0700 10 514
  • в секция "Чат" на уеб страницата ни
  • в личният Ви профил, създаден при кандидатстване за кредит
  • на имейл info@stikcredit.bg
В случай че изпитваш финансови затруднения и няма да имаш възможност да спазиш датата на плащане според погасителния план, задължително се свържи с наш сътрудник. Ние ще ти помогнем да удължиш срока на заема си или да предоговориш схемата на плащане. Длъжни сме да те предупредим, че ако просрочиш кредита си с повече от 30 дни, ние ще докладваме просрочието ти към Централния кредитен регистър опериран от Българска Народна Банка. Това ще влоши твоята кредитна история и ще намали шансовете ти за бъдещо кредитиране. 
Можеш да погасиш изцяло твоят кредит по всяко едно време преди крайната му дата. В случай че изплатиш кредита предсрочно, ние ще преизчислим дължимата сума и ще заплатиш лихва само за дните, в които си използвал кредита. 
Ние сме финансова институция, вписана в регистъра на Българска Народна Банка и регистрирани като администратор на лични данни в КЗЛД. Спазваме стриктно всички регулации и нормативни уредби за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Стремим се да бъдем максимално прозрачни и коректни спрямо нашите клиенти.