StikCredit е част от младата небанкова финансова институция Стик кредит АД, създадена от амбициозен екип. Целта на компанията е прозрачно и отговорно кредитиране.

Ние, екипът на StikCredit, предлагаме най-висок клас обслужване на нашите клиенти, а високотехнологичната ни платформа гарантира защитата на Вашите лични данни от посегателство.
Максимално улеснена процедура без излишни ангажименти от Ваша страна.
Становище по кредита до минути, а нужната сума в рамките на деня.
Своевременно информиране за всички предстоящи плащания, отстъпки и промоции.
Отговори на всичките Ви въпроси на националния ни телефон 0700 10514 (на цената на един градски разговор) или на ЧАТ секцията на сайта.
Български граждани.
На възраст между 18 и 70 години.
Назначени на работа.
Коректни при предоставянето на информация.
Отговорни при погасяване на заемната сума.
Нашата услуга се предоставя онлайн и е достъпна от цялата страна.
Нуждаете се единствено от компютър или смартфон и няколко минути, за попълване на нужната информация или посетете офиса на StikCredit във вашия град. Списък с офисите ни може да намерите тук.
Резултат от заявката за кредит ще получите чрез смс и и-мейл.
Договор за кредит се сключва изцяло онлайн, съгласно Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Процедурата е удобна и бърза. Изпращате заявката за кредит и до минути получавате резултата. При одобрение получавате договора и всички прилежащи документи на и-мейл, а желаната сума – по посочения от вас начин.
StikCredit използва най-иновативна Geo Trust технология, благодарение на която защитава гарантирано Вашите лични данни.
Стик кредит АД предлага рефинансиране на кредит с възможност за теглене до минути, без да се налага да търсиш поръчител. Единствените необходими условия, за да кандидатстваш за рефинансиране на кредит:
  • На възраст между 18 и 70 години.
  • Валидна лична карта.
  • Да можете да докажете доход.
  • Връзка с интернет.
  • Български гражданин
Информация можете да получите:
  • на телефон: 0700 10514
  • в секция "Чат" на уеб страницата ни
  • в личният Ви профил, създаден при кандидатстване за кредит
  • на имейл info@stikcredit.bg
StikCredit записва всички отпуснати кредити в Централния кредитен регистър. Просрочените кредити влошават кредитната Ви история и така шансовете Ви за бъдещо кредитиране намаляват.
Ако върнете кредита предсрочно, ние ще начислим лихва само за дните, за които сте използвали кредита.
Ние сме финансова институция, вписана в регистъра на БНБ и регистрирани като администратор на лични данни в КЗЛД. Спазваме стриктно всички регулации и нормативни уредби за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Стремим се да бъдем максимално прозрачни и коректни при партньорството си с Вас.