Stikcredit отпразнува своя 9-ти рожден ден

Екипът на Stikcredit отпразнува своя 9-ти рожден ден в края на месец април, отбелязвайки своите ключовите моменти и постижения, белязали пътят на компанията от създаването й до сега.

Главният оперативен директор на компанията Светлин Събев развълнува екипа, с основните моменти на компанията и причините, поради които Stikcredit e една от водещите финансови институции на българския пазар вече 9 години.

За тези 9 години раздадохме над 100 млн. лева на нашите клиенти и създадохме една от водещите платформи за онлайн кредитиране у нас. Това е благодарение на всеки един от Вас, Вашета отлична работа и отношение към нашите клиенти. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и за високата оценка. Продължаваме да даваме най-доброто от себе си и занапред.”, каза Светлин Събев, Главен оперативен директор на Stikcredit.

Вълнуващото събитие, с което компанията отпразнува своя 9-ти рожден ден, се проведе в една от впечатляващите зали за събития в центъра на София, и беше съпроводено от авторски коктейли, специално създадени за годишнината на компанията, хубава музика и весело настроение. Stikcredit имаше на разположение един от най-добрите бармани в България и неговия екип, които разказаха повече за историята на коктейлите и тяхното приготвяне. Екипът на Stikcredit имаше възможност да развихри своето въображение като участва в своеобразната работилница за коктейли, организирана от Travel Cocktails.

Stikcredit отпразнува своя 9-ти рожден ден, като целия екип на компанията се зареди с множество положителни емоции и хъс за новите проекти и събития, които предстоят да се запишат в историята на компанията.

За компанията:
Stikcredit е една от най-бързо развиващите се финансово-технологични компании в небанковия сектор в България, бележеща годишен ръст на приходите от 130% за 2019г. Притежаваме 9 годишна история и десетки хиляди доволни клиенти.