Кредити за студенти

Кредити за студенти

Какво да знаем за Кредити за студенти ?

Кредитите за студенти и докторанти са все по-търсена алтернатива от учащите, тъй като разходите за придобиване на висше образование или докторска степен са наистина сериозни. При това те далеч не се изчерпват само със стойността на семестриалните такси и учебниците. Много съществен разход е и издръжката, включително заплащането на наем, когато това е необходимо.

Банките предлагат специални кредитни продукти за студенти, които са много изгодни, ако обаче кандидатстващите отговарят на определени условия. Изискванията са: да сте студент или докторант, който се обучава в редовна форма, не по-възрастни от 35 години, нямат вече придобита образователна или научна степен, която да се дублира. Банките отпускат основно студентски кредити за заплащане на обучението, като размерът на заема е равен на размера на тези такси. Кредитите за издръжка се предоставят само при раждане или осиновяване на дете по време на обучението. По този начин всъщност средства за ежедневните и ежемесечни разходи, свързани с образованието и извън него, не се полагат на учащите, които не са родители. Последните, разбира се, могат да кандидатстват пред банковите институции за друг тип кредитиране, но тогава ще попаднат под много повече изисквания и условията няма да са толкова изгодни като на студентските заеми, които са гарантирани от държавата.

Кой избира Кредити за студенти ?

Ето защо все повече учащи избират да се обърнат към фирма за бързи кредити. Така могат да получат средствата веднага, без да се налага да се снабдят с куп документи или да имат висок доход. Различните фирми предлагат различно по размер кредитиране, което много зависи от конкретния случай. Голямо предимство на бързия кредит от Стик Кредит в този случай е, че той не е целеви и може да се харчи за различни нужди. Ако студентът не е започнал работа, кредитът може да се изтегли от неговите близки. Повечето фирми на пазара отпускат потребителски кредити до около 1000 или 1500 лв. и различен срок на погасяване. Тази сума е напълно достатъчна да реши финансовите проблеми.  Ако обаче не ви е необходима по-голяма сума, бихте могли да се възползвате от кредитите до заплата с нула процента лихва за първи кредит. Като размер те са до 400 лв. така си спестявате допълнителни разходи, а кандидатстването е онлайн, което пести и вашето време.