Кредит до заплата без лихва

  • 19 ян. 2018
ads_stik_0percent

Кредитите до заплата са много добро финансово решение за решаване на неочаквани финансови проблеми. На всекиго се случва да бъде изненадан от непланирани разходи, защото животът ни е непредвидим и утрешният ден ни носи всякакви изненади. И тук далеч не става дума само за неприятни изненади. Случват се и много позитивни неща, промени, получаваме възможности, които, ако пропуснем, може да не ни се случат повече. За да „хванем” тези възможности, да ги реализираме и да се развиваме в бъдеще, често ни трябват и допълнително средства. Понякога обаче подминаваме тези важни моменти, защото решаваме, че нямаме пари, че моментът не е добър, защото имаме много разходи или имаме по-приоритетни планове. И така или отлагаме нашият успех, или пък не го „срещаме” никога повече, защото, както казват мъдрите „Пилето каца веднъж на рамото”.
Бързо решение в тези случаи, лесно, достъпно и много изгодно е да потърсим кредит до заплата, но при оптимални условия. Не всички фирми предлагат кредити без оскъпяване. Обикновено се включват определени условия, които понякога е трудно да бъдат постигнати от всички.

„Стик-кредит” предлага на своите клиенти уникална оферта – да вземете кредит с нулева лихва, ако сключите договор за заем всеки първи и последен петък от месеца. Задължението на кредитополучателя е да погаси заема си в договорения срок и дата на падежа. Не се дължат съответно и никакви неустойки при връщането на заема. При промяна на срока на кредита тази оферта не важи и съответно се дължат лихви и неустойки. Заемът трябва да е на стойност до 400 лв., за да се възползват клиентите на компанията от тази опция. Валидността на това изключително предложение е до 6.05.2018 г. включително.

Кредитът без оскъпяване е най-добрата оферта, сравнена с всички други съществуващи на пазара. Разбира се, този тип кредит не е предназначен за всякакви финансови нужди, ако например става дума за дългосрочни парични проблеми или перманентна липса на средства. Този кредитен продукт е насочен към ситуации, когато се изисква спешно не голяма сума за сравнително кратък период от време. Повечето фирми на пазара не дават заеми по-големи от 400 лв. без оскъпяване. Предлагат се различни опции за срокове на погасяване от отделните компании, но като цяло не надвишават 2 седмици.

Дефакто кредитът без оскъпяване е все едно някой да ви даде пари да ги ползвате за определен период, без за това вие да харчите допълнително. Това се случва все по-рядко дори и като жест от близък приятел. Затова предложението наистина си струва, то ви пести пари и ви помага да решите проблемите.