как да организирате детски рожден ден

Как да организираме най-безболезнено детския рожден ден?

Организирането на детските рождени дни, особено на по-малките деца, е наистина прекрасно събитие, но е свързано и с много притеснения и разходи. Всеки родител иска да направи възможно най-доброто за своето дете, но често не преценяваме добре ситуацията.

За да си спестим излишни нерви, е добре да планираме по-отрано цялата организация. Така хем ще сме наясно кога и какво трябва да свършим, хем ще спестим пари. Също така ще преценим дали можем да се справим със собствени средства или ще е необходимо да потърсим бърз кредит.

 

  1. Как да изберем мястото?

Изборът на място до голяма степен е зависим от рождения месец и от метеорологичната прогноза. Ако организирате зимен рожден ден, няма как той да се проведе навън. В този случай вариантите ви са по-ограничени – можете да изберете да посрещнете гостите си у дома или в някой детски парти център. И двете опции имат предимства и недостатъци, за които и сами можете да се сетите. Ако решите, че идеята за детския център повече ви допада, е добре да се огледате в сайтовете за групово пазаруване, за да ви излезе възможно най-евтино цялото удоволствие. Има варианти и за до 50% намаление, ако попаднете на добра оферта, но трябва да проверите какво точно включва предложението. Например при подобни оферти често не се включва аниматор, така че ще е необходимо да съобразите този факт, ако държите на това. През топлите месеци от годината можете да се спрете на паркове, градинки, близката планина, дори двор на къща на ваши близки. В този случай можете да развихрите и фантазията си и да направите украса на мястото, така че да изглежда празнично.

 

  1. Измислете тема за рождения ден

Темата ще направи събитието по-интересно за децата, като те могат да се облекат в подходящ стил според зададения код. Естествено всичко трябва да бъде съобразено с възрастта и интересите на децата. Също така вие ще можете да направите и съответната декорация и така да пренесете децата в един нов и шарен детски свят. И не забравяйте, че трябва да обсъдите идеите с вашите деца, защото те ще ви помогнат да прецените доколко са адекватни вашите идеи за техните представи.

 

  1. Храната за вашето парти

Храната зависи освен от вашите предпочитания и бюджет и от мястото, където се провежда рожденият ден. Ако е в детски център, те обикновено работят със сладкарници и имат изисквания да се консумира определено меню. Естествено в този случай не можете да разчитате на здравословно меню. За по-малките деца това е проблем, особено ако има и алергии. Така или иначе детският център не е най-добрият избор за деца под 3 г., тъй като те не са така самостоятелни и не се заиграват много помежду си. Има вариант да използвате и специален кетъринг, но това ще ви излезе доста по-скъпо. И не забравяйте да се поинтересувате дали децата, които ще поканите на рождения ден, нямат някакви специални хранителни режими или проблеми. Не правете компромиси обаче точно с храната. Ако е необходимо, потърсете бърз кредит, който ще ви помогне да се справите блестящо.

 

За всички въпроси, свързани с кредитиране, потърсете „Стик-Кредит” АД.