Идеи за почивки за великден 2018

Къде да почиваме за Великден?

Тази година един от най-тържествените и големи християнски празници – Възкресение Христово, е на 8 април. Така в началото на пролетта се събират 4 дни, в които ще почиваме. И въпреки че Великден се смята за семеен празник, все повече хора използват възможността, за да отдъхнат от забързаното ежедневие и да си позволят почивка. А за 4 дни може да намерите наистина страхотни оферти, които ако изберете навреме, ще бъдат и доста изгодни. И, разбира се, винаги можете да потърсите бърз кредит, ако не ви достигат средствата, за да подарите на семейството си съвършената ваканция.

  1. Великден в Гърция – южната ни съседка винаги е добра идея за почивка и винаги има какво да се види там. Голямо предимство е и, че е близо, така че можете да стигнете сравнително бързо с кола. Има безброй предложения за дестинации в гръцката страна, всичко зависи от вашия вкус и предпочитания. Бихте могли и да съчетаете района на Сандански с прекрасния му въздух и забележителности в околността и да пътувате с кола до близките гръцки градове оттам – Кавала, Серес, Солун. Така ще имате възможност да решите къде предпочитате да нощувате – на българска или на гръцка територия. Този вариант е доста подходящ, ако не сте резервирали нищо в Гърция предварително и не познавате добре региона.
  2. Прага е прекрасна през пролетта – всъщност това е едно от онези места, които винаги изглеждат невероятно – и с оголените клони и белия студ на зимата, и с разбуждащия се живот през пролетта. Освен че всяко кътче в този приказен град има своята история, през пролетта се провеждат много фестивали по улиците на стара Прага. Така можете да опитате традиционни чешки специалитети, да си купите творения на старите занаятчийски школи и да се наслаждавате на изящните стъклени произведения. И всичко това се случва навън, пред погледите на минувачите и хилядите туристи.
  3. Екзотични предложения – все по-често туристическите агенции предлагат оферти за доста екзотични дестинации, особено за Великден. Напоследък стават все по-чести офертите за места като Занзибар, Албания, Сейшелите, Грузия, Сингапур и др. Ако искате да опитате нещо тотално различно, то можете да си изберете от тези опции. Трябва да имате предвид обаче, че за Сейшелите например и за Сингапур не си струва да отидете за малко дни, защото полетите са достатъчно дълги. А и тези места определено изискват повече време, за да бъдат видени и почувствани. Затова ще трябва да предвидите и отпуска, освен официалните почивни дни. Разбира се, тъй като са и по-далечни дестинации, ще трябва да отделите по-голям бюджет. Не забравяйте, че Сингапур е едно от най-скъпите места в света. Но и едно от най-интересните за посещение.

За да финансирате своята почивка, е добре да сте решили на ранен етап къде искате да отидете. Ако ви потрябват допълнително средства, добре е да обмислите варианти за бързи кредити. Кредитът до заплата е може би най-подходящата опция по отношение на условия и, ако е без оскъпяване. Той обаче е обикновено до 400 лв., така че, ако са ви необходими повече пари, ще трябва да потърсите друга опция.

За всички ваши финансови нужди, потърсете „Стик-кредит” АД.