Идеи за месеца на любовта блог

Идеи за месеца на любовта

След Коледните и Новогодишните празници и пищните януарски именни дни много бързо идва и месецът на любовта – февруари. Той е най-краткият месец в календара, но и най-романтичен. Затова е добре да имаме идея за Деня на влюбените какво ще подарим на любимия човек. „Отбиването на номер” с балон във форма на сърце или една роза с панделка по принцип вече трудно минава и за гаджетата в гимназията, а за по-пораснали принцове и принцеси си е сериозен повод за раздори. Ето няколко идеи, които ще развълнуват вашата половинка. Ако финансово не сте в най-добрия си период, винаги можете да разчитате на бързи кредити онлайн за тези идеи.

  1. Планирайте романтично бягство – не е нужно това да се случи чак на Малдивите, достатъчно е дори някоя интересна еднодневна дестинация. Разбира се, далеч по-добре е горещ уикенд, така че да използвате и нощта, за да бъде наистина съвършен празникът ви. Вкусове и предпочитания всякакви относно избора на място, но е хубаво да проявите малко повече въображение и да се спрете на по-различно пътешествие, в което да има и достатъчно емоции. С непрекъснато увеличаващите се като брой дестинации на нискотарифните компании лесно можете да се качите на самолета и да вдигате наздравици в чужбина.
  2. Бижутата са най-добрите приятели на жените – умните и схватливи мъже отдавна го знаят (тиганите не са най-добрите приятели на жените, особено за такъв повод). Ако нямате бюджет за по-скъпо бижу, винаги можете да се спрете и на нещо красиво с камъни „Сваровски”. Или пък да си изберете фирма за бързи кредити, която ще ви е най-добрият приятел в този момент. Добра идея ще е да гравирате нещо на бижуто, за да се помни цял живот този ден, ако, разбира се, има къде да се гравира. Не е добре обаче да се подарява пръстен на дамата, ако той няма някакво годежно послание.
  3. Подарете си подновяване на брачните обети – нищо не действа по-освежаващо на брачния съюз от повторение на най-романтичния ден в общия семеен живот. Поканете най-близките си хора, за да станат отново свидетели на вашите чувства. Ако имате деца, те също ще се радват да участват в този празник.
  4. За неженените също има опция – тя не е да се оженят на този ден, ако не са стигнали до това решение сами. Можете обаче да използвате въображението си и да повторите вашата първа среща или някой друг скъп момент, който е ценен и за двамата. Малко подготовка, малко сценарий и много емоции. Хубавото е, че ако нещо се е оплело на първата среща, сега можете да го направите много по-добре.
  5. Подарете си общо преживяване – съвместен масаж, СПА процедури, екстремни преживявания или правене на чаши в грънчарско ателие – опции много, според вкуса. Стоенето и зяпането на телевизора не се брои за такова преживяване обаче. Нито пък четенето на книги вкъщи на този ден. Затова просто бъдете креативни и се доверете на интуицията и емоциите си. Те ще ви заведат до правилното решение.

А за всякакви финансови въпроси, за да реализирате своите романтични идеи, можете да се обърнете към „Стик-кредит”. Пък кой знае, когато човек има пари, той се сеща и за повече възможности. Затова нека дребните неща не спират големите сърдечни работи!