Въпреки че още е студено навън, много хора започват да правят планове за своята лятна отпуска отсега. Така могат да обмислят добре къде ще прекарат почивката си, а в същото време забравят за известно време за сивия пейзаж и студа навън. Ранното ангажиране на почивката има и друго много важно предимство – можете да получите много добра цена за дестинация, която иначе е много по-скъпа. Експерти казват, че цената е до 30% по-евтина, така че по този начин можете да си позволите повече забавления и по-добро изкарване на летните дни. Какви са най-интересните предложения за лято 2018?
  1. Ако искате да избягате през лятото в чужбина, то най-много предложения за ранни записвания има за Гърция и Турция. За Гърция например има оферти за хотели от около 25 евро за нощувка на човек с включена закуска и всички удобства, които са необходими за страхотно изкарване. Екстрите например включват безплатен интернет, открит басейн, фитнес, дори някои СПА процедури като хидротерапия например. Има и предложения около 40 евро, които са ол инклузив. За Турция също има много изгодни оферти, например за 5 дни в Кушадасъ с автобус на цена от около 200 лв. на човек. На тази стойност могат да се намерят и пакети за другите популярни туристически дестинации на нашата съседка.
  2. Ако сте приключенски настроени и искате да изберете нова дестинация за лятото, то вашето място би могло да бъде например Лисабон. За 4 нощувки в добър хотел в Лисабон и включена цена на самолетните билети пакетът за двама ще ви струва около 1000 евро. В тази цена се включва и закуска. Не е евтино, но пък си струва да изпитате тръпката на нещо ново. А и винаги можете да финансирате почивката си с бърз кредит, за да се насладите наистина на спокойствие и отмора в предпочитано от вас място. Вече по-полярни в България са испанските курорти като Коста дел Сол, Коста Дорада и, разбира се, Палма де Майорка. В Италия най-често предлаганата оферта е за Сицилия.
  3. За България морските дестинации са най-често препоръчваните от туристическите дестинации. Ако сте почитател на морска почивка ол инклузив, то можете да потърсите в интернет точно по тези ключови думи вашето място. Можете да избирате от места като Златни пясъци, Китен, Дюни, Слънчев бряг, Черноморец, Несебър и др. Други интересни оферти са например нощувки с включен безплатен плаж и полупансион, безплатна почивка за две деца, ползване на безплатен чадър на плажа, включена анимация и др. екстри.
Каквото и да изберете за вашето лято 2018, „Стик – кредит” АД ще ви помогне да реализирате плановете си по най-добрия начин.