световно футбол 2018

Едно футболно лято

За любителите на футбола може би алтернативата да прекарат лятната си отпуска на футболните стадиони вместо на плажа е нещо вълнуващо. Поне мъжката част вероятно е готова да замени едното с другото, за „радост” на нежната половинка. Ако все пак решите, че фамилията ви няма да има нищо против да ви последва, то бихте могли да гледате на живо най-добрите футболни тимове в света по време на световното първенство по футбол, което тази година ще се проведе в Русия. Цената ще ви излезе по-скъпа от морската почивка, но пък колко пъти можете да присъствате на подобен футболен празник, при това не толкова далече от страната ни? Освен това можете да разчитате и на бърз кредит, който да покрие разходите, които за вас ще е трудно да платите накуп. Би било и чудесен подарък за различни поводи да подарите пътуването и билет за някой от най-интересните мачове на Мондиала.

Първият мач, с който се открива първенството, ще се играе на 14 юни в Москва. Финалът е на 15 юли, който също ще се играе там. Мачове ще се провеждат и на стадионите в Санкт Петербург, Калининград, Казан, Нижни Новгород, Самара, Волгоград и др. Това са и прекрасни места за туризъм, така че можете да съчетаете спортните страсти с туристически обиколки.

Колко ще ви струва пътуването?

Има директни полети от София до Москва, които се изпълняват почти всеки ден от седмицата. Най-евтините варианти се предлагат на цена от 240 евро за двупосочен билет за един пътник. По-изгодният вариант е да закупите именно такъв билет, защото иначе излиза значително по-скъпо. Освен това трябва да закупите самолетните билети достатъчно рано, тъй като с наближаването на пътуването цените се повишават значително.

Колко ще ви струват нощувките?

Цените на нощувките в добрите хотели с добра локация в руската столица не са от най-евтините. Всъщност някои са си направо плашещи като оферти, но с малко повече търсене и навременна организация, можете да намерите и нещо подходящо на поносима цена. Допълнително цените са се увеличили и заради световното първенство, като справка в големите сайтове за хотелски резервации показва, че много от добрите хотели са изчерпали стаите си специално за първите дни от футболното първенство, както и за финала. Трябва да сте наясно, че за цена под 150 лв. на нощувка за откриването на Мондиала в Москва можете да наемете само хостел. Естествено не можете да разчитате на много добри условия в този случай, но за да се подсигурите поне с минималните удобства, е задължително да направите предварителна резервация и то през реномиран и доказал се сайт, като booking.com например.

Как да се придвижвате между градовете, в които ще се играят мачовете?

Москва е с добре уредена транспортна мрежа и връзки към всички градове, в които ще се играят срещите. За някои дестинации е възможно дори да се закупят билети онлайн още отсега. Бихте могли да потърсите и помощта на доказала се туристическа агенция и тя да направи всички резервации и плащания вместо вие да се ровите за всичко поотделно.

За да имате наистина прекрасно преживяване, без финансови притеснения, се доверете на „Стик-Кредит” АД.