ads_stik_0percent

Кредит до заплата без лихва

Кредитите до заплата са много добро финансово решение за решаване на неочаквани финансови проблеми. На всекиго се случва да бъде изненадан от непланирани разходи, защото животът ни е непредвидим и утрешният ден ни носи всякакви изненади. И тук далеч не става дума само за неприятни изненади. Случват се и много позитивни неща, промени, получаваме възможности, които, ако пропуснем, може да не ни се случат повече. За да „хванем” тези възможности, да ги реализираме и да се развиваме в бъдеще, често ни трябват и допълнително средства. Понякога обаче подминаваме тези важни моменти, защото решаваме, че нямаме пари, че моментът не е добър, защото имаме много разходи или имаме по-приоритетни планове. И така или отлагаме нашият успех, или пък не го „срещаме” никога повече, защото, както казват мъдрите „Пилето каца веднъж на рамото”.
Бързо решение в тези случаи, лесно, достъпно и много изгодно е да потърсим кредит до заплата, но при оптимални условия. Не всички фирми предлагат кредити без оскъпяване. Обикновено се включват определени условия, които понякога е трудно да бъдат постигнати от всички.

„Стик-кредит” предлага на своите клиенти уникална оферта – да вземете кредит с нулева лихва, ако сключите договор за заем всеки първи и последен петък от месеца. Задължението на кредитополучателя е да погаси заема си в договорения срок и дата на падежа. Не се дължат съответно и никакви неустойки при връщането на заема. При промяна на срока на кредита тази оферта не важи и съответно се дължат лихви и неустойки. Заемът трябва да е на стойност до 400 лв., за да се възползват клиентите на компанията от тази опция. Валидността на това изключително предложение е до 6.05.2018 г. включително.

Кредитът без оскъпяване е най-добрата оферта, сравнена с всички други съществуващи на пазара. Разбира се, този тип кредит не е предназначен за всякакви финансови нужди, ако например става дума за дългосрочни парични проблеми или перманентна липса на средства. Този кредитен продукт е насочен към ситуации, когато се изисква спешно не голяма сума за сравнително кратък период от време. Повечето фирми на пазара не дават заеми по-големи от 400 лв. без оскъпяване. Предлагат се различни опции за срокове на погасяване от отделните компании, но като цяло не надвишават 2 седмици.

Дефакто кредитът без оскъпяване е все едно някой да ви даде пари да ги ползвате за определен период, без за това вие да харчите допълнително. Това се случва все по-рядко дори и като жест от близък приятел. Затова предложението наистина си струва, то ви пести пари и ви помага да решите проблемите.